Generic placeholder image

Spółdzielnia Mieszkaniowa „TERESA” w Tychach zatrudni pracownika

Zarząd Spółdzielni Mieszkaniowej „TERESA” w Tychach zatrudni osobę na pełny etat w ramach umowy o pracę na stanowisku
 Inspektor ds. elektrycznych - w Dziale techniczno – eksploatacyjnym
 
Zakres zadań i obowiązków, to m. in.:
  • prowadzenie zagadnień związanych z gospodarką elektryczną,
  • kontrola działalności firm świadczących usługi, 
  • dokonywanie przeglądów budynków.
Od kandydatów oczekujemy:
  • wykształcenia minimum średniego technicznego o kierunku/profilu elektrycznym,
  • znajomości zasad kosztorysowania,
  • posiadania uprawnień elektrycznych E i D lub budowlanych do pełnienia samodzielnych funkcji technicznych w budownictwie w specjalności instalacyjnej, w zakresie sieci, instalacji i urządzeń elektrycznych  i elektroenergetycznych,
  • umiejętności obsługi komputera (Word, Excel, Norma).
Oferujemy:
  • stabilne warunki zatrudnienia na pełny etat,
  • możliwość zdobywania doświadczenia zawodowego. 
 
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres Spółdzielni Mieszkaniowej „TERESA” z siedzibą w Tychach przy al. Marsz. Piłsudskiego 32 lub drogą elektroniczną na adres: biuro@smteresa.pl w terminie do dnia 12.07.2021 roku do godz. 1500. Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Dokumenty pochodzące od kandydatów nie będą odsyłane. Po zakończeniu postępowania rekrutacyjnego zostaną trwale zniszczone w siedzibie Spółdzielni.
 
W CV proszę zawrzeć klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2019 r. poz. 1781)”.  
 
Administratorem Danych Osobowych jest Spółdzielnia Mieszkaniowa „TERESA" z siedzibą w Tychach, al. Marsz. Piłsudskiego 32. Dane osobowe przetwarzane będą dla potrzeb aktualnej rekrutacji. Dalsze informacje dotyczące zasad przetwarzania danych osobowych oraz praw osób, których dane dotyczą i sposobu ich realizacji dostępne są w Informacji o Przetwarzaniu Danych Osobowych w Spółdzielni Mieszkaniowej „TERESA" na stronie internetowej pod adresem:  https://www.smteresa.pl/uploads/files/rodo1.pdf
 

Czytaj więcej »

Generic placeholder image

Uwaga Mieszkańcy na przedstawicieli firm oferujących różne usługi budowlane.

Spółdzielnia Mieszkaniowa „TERESA” w Tychach informuje, że dochodzą do nas sygnały, że  na terenie naszego osiedla działają przedstawiciele różnych firm proponujący wymianę miedzy innymi: grzejników w mieszkaniach, drzwi wejściowych, piecyków gazowych itp. powołując się, że prace są prowadzone na zlecenie Spółdzielni Mieszkaniowej „TERESA”. Informujemy Państwa, że Spółdzielnia Mieszkaniowa „TERESA” nie zlecała wykonywania żadnych prac w lokalach mieszkalnych. W razie jakichkolwiek wątpliwości można się kontaktować ze Spółdzielnią Mieszkaniową „TERESA” tel. 32/217-12-07 lub 32/ 217-45-91 gdzie uzyskają Państwo informacje odnośnie prac remontowych wykonywanych w naszych zasobach. 

Czytaj więcej »

Generic placeholder image

Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym

Spółdzielnia Mieszkaniowa „TERESA” ogłasza przetarg nieograniczony na remont schodów zewnętrznych wejściowych do klatek schodowych w oparciu o przedmiar robót w budynkach:

  • al. Piłsudskiego 52 strona wschodnia,
  • ul. Tołstoja 9 strona wschodnia,
  • ul. Tołstoja 11 strona wschodnia,
  • ul. Tołstoja 62 strona wschodnia,
  • ul. Tołstoja 66 strona wschodnia,
  • ul. Tołstoja 68 strona wschodnia.

Specyfikacje istotnych warunków zamówienia można odebrać od dnia 14.06.2021 r. w Dziale Technicznym SM „Teresa” Tychy al. Marszałka Piłsudskiego 28a. Cena specyfikacji zamówienia oraz kosztów przetargu wynosi 50 zł. Wpłaty na zakup specyfikacji należy dokonać na konto: ING Bank Śląski o/Tychy 33 1050 1399 1000 0007 0071 3522.

Wysokość wadium określona została w specyfikacji.
Termin składania ofert upływa dnia 29.06.2021 r. o godzinie 800.
Otwarcie ofert nastąpi w siedzibie Rady Nadzorczej SM "Teresa" - Tychy ul. Tołstoja 60 w dniu 29.06.2021 r. o godzinie 830 .

Wszelkich informacji udzielają pracownicy Działu Technicznego (tel.32 217-45-91, 32 217-12-07 lub 503-004-062).
Spółdzielnia zastrzega sobie prawo swobodnego wyboru oferty lub odwołania przetargu bez podania przyczyny. 

 

Czytaj więcej »


Dyżur awaryjny

DYŻUR AWARYJNY całodobowy
 32 217−45−91
 668−740−483

 ul. Turkusowa 7 w Tychach

TELEFON AWARYJNY całodobowy
w przypadku awarii windy
601−465−540

Harmonogram wywozu odpadów w 2021 r.

Telefony alarmowe

POLICJA 997 , 32−325−62−00
STRAŻ MIEJSKA 986, 32−776-39-86
STRAŻ POŻARNA 998, 32−227−20−11
POGOTOWIE RATUNKOWE 999, 32−327−49−99
POGOTOWIE ENERGET. 991, 32−303-09-91
POGOTOWIE GAZOWE 992, 32-227-31-24
POGOTOWIE WOD−KAN. 994, 32−227−40−31
POGOTOWIE PEC 32-325-64-25

Koronawirus: informacje i zalecenia

Poniżej znajdują się ulotki na temat jak chronić się przed zakażeniem koronawirusem.

Pobierz ulotki tutaj.

Dzielnicowy

Nasz dzielnicowy to:

sierż. Zbigniew ŁOSOŃ​  

tel.: 504 801 472  i 47 85 513 52

mail 

dzielnicowy.tychy.10@tychy.ka.policja.gov.pl

Dzielnicowy pełni dyżury w Klubie Osiedlowym "TUPTUŚ" w każdy pierwszy wtorek miesiąca w godzinach od 1700 do 1800, a jeżeli pierwszy wtorek wypada w ferie lub wakacje to w godzinach od 1600 do 1700. W okresie zamknięcia klubu z powodu pandemii dyżurów w klubie nie ma. 

Urząd Skarbowy

Jakość powietrza w naszej okolicy




POGODA

Jak segregować odpady

Jeżeli masz wątpliwości jak segregować śmieci możesz to sprawdzić w wyszukiwarce zamieszczonej stronie internetowej firmy MASTER-Odpady i Energia Sp. z o.o. w Tychach. link do wyszukiwarki znajdziesz tutaj. Wpisując nazwę odpadu w wyszukiwarce dowiadujesz sie do jakiego pojemnika należy wrzucić odpad oraz miejsce gdzie należ go dostarczyć. 

Informacja o RODO

Informację o RODO pobierz tutaj.

Administrator 2020-07-27 13:45:52


Aby w optymalny sposób korzystać z serwisu, włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce

Na stronie wykorzystywane są pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach statystycznych i reklamowych. Korzystając ze strony bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia.